Urmareste-ne pe Twitter!

Adresa Twitter: twitter.com/radio_lynx
Comunica cu noi pe Skype!

Id Skype: wwwradiolynxro
Comunica cu noi pe Yahoo!

Id Messenger: radio.lynx
Dedicatii


Tel: 0372.924.288 (tarif normal)
Acum la Radio Lynx
"Hit Net Station" (00:00 - 14:59)
manele noi
muzica noua

ITistii

Totul despre Playstation 3 (PS3)

(25.01.2011)

Sergiu si Mihnea prezinta si demonstreaza live ce stie si ce poate cea mai puternica consola de gaming a momentului: PS3 - E un joc? E un player blu ray? E centrul media al universului de acasa? Toate astea si ceva in plus intr-o editie IT-stii de luat in considerare atunci cand te gandesti sa investesti in urmatorul super electronic gadget care sa se potriveasca cu televizorul tau HD. Vezi video

Colectia "ITistii" by Mihnea Bobeş, Sergiu Lujanschi

Cauta o editie in functie de data:
 • 2010
 • 2011
 • Ianuarie
 • Februarie
 • Martie
 • Aprilie
 • Mai
 • Iunie
 • Iulie
 • Noul FaceBook - Google+
 • Google+, noul FaceBook?

Totul despre Playstation 3 (PS3)

Sergiu si Mihnea prezinta si demonstreaza live ce stie si ce poate cea mai puternica consola de gaming a momentului: PS3 - E un joc? E un player blu ray? E centrul media al universului de acasa? Toate astea si ceva in plus intr-o editie IT-stii de luat in considerare atunci cand te gandesti sa investesti in urmatorul super electronic gadget care sa se potriveasca cu televizorul tau HD.

Despre Mihnea Bobeş
  Sergiu Lujanschi

Am absolvit Colegiul National “Sf. Sava” prin ‘99, clasa de real – franceza. Imediat dupa, am plecat in State pentru facultate la “Williams College” in Massachussetts, unde am absolvit Computer Science si Political Science. In timpul facultatii, am avut doua joburi, unul ca IT support pentru studenti si unul ca Assistant “Deployment & Maintenance” pentru laboratoarele publice de calculatoare. Dupa facultate, am continuat sa lucrez la ei full time; am fost Tech Support pentru profesori si staff, am facut help desk, remote software deployment, software installers, hardware repair, deployment si alte astfel de activitati care sa ma aduca acum in pozitia de “ITist de serviciu”. In 2007, mi-a venit cheful de plimbare si m-am intors in Romania, unde mai intai am lucrat la Ministerul Culturii in cadrul unui proiect de implementare a unei baze de date a patrimoniului. Dupa, a venit Leading IT si, mai nou, divizia lor speciala ITistii.

Despre emisiune

ITistii.ro - service-ul IT dedicat consumatorilor casnici si firmelor mici – vine cu specialistii sai in direct in studioul Radio Lynx. Adreseaza intrebarile tale pe teme IT pe chat sau la telefon, iar ITistii (Sergiu si Mihnea) iti ofera cele mai potrivite solutii sau iti recomanda serviciul care ti-ar putea rezolva problema. ITistii - emisiune-magazin pe teme IT - ofera demonstratii live de tipul “how to… IT”, desfiinteaza mituri, vorbeste despre cele mai frecvente probleme ale unui PC sau laptop si despre noutati IT.

Inapoi la emisiuni
1
Voteaza emisiunea: "ITistii"
Parerea ta despre programele Radio Lynx
Partenerii nostri

Va rugam asteptati. Se incarca ...
Facebook LIVE Chat Minimizeaza