Urmareste-ne pe Twitter!

Adresa Twitter: twitter.com/radio_lynx
Comunica cu noi pe Skype!

Id Skype: wwwradiolynxro
Comunica cu noi pe Yahoo!

Id Messenger: radio.lynx
Dedicatii


Tel: 0372.924.288 (tarif normal)
Acum la Radio Lynx
"Hit Net Station" (00:00 - 19:59)
manele noi
muzica noua

Gradina lu' Buruian

Si tu poti fi... moshociclist!

(30.11.2012)

În perioada 25 noiembrie - 22 decembrie se desfăşoara a V-a ediţie a Campaniei Umanitare Moshocicliştii - Kilometri de zâmbete. Sunteti aşteptati în Cinema Pub Bucuresti cu donaţii constând în jucării, dulciuri, fructe, alimente, cărţi, rechizite sau hăinuţe pentru copii instituţionalizaţi din Bucureşti şi împrejurimi, dar şi pentru copiii care provin din familii cu posibilităţi reduse sau pentru oricare alte cazuri ce necesită asistenţă. Demersul moshociclistilor este motivat de experienţele prin care au trecut până acum, iar vizitele la casele de copii i-au determinat să clădeasca câte o AUTOSTRADĂ DE ZÂMBETE în fiecare an. Există câteva case de copii cu care moshociclistii menţin un contact permanent şi, cum zâmbetele copiilor depind de implicarea tuturor, vă cerem ajutorul VOSTRU. Tags: Eugen Buruian, radio Lynx, interviu, Alina Uşurelu, concert umanitar, donatie, Trupa Veche, PhenomenOn, motociclete, moshociclist

Colectia "Gradina lu' Buruian" by Eugen Buruian

Cauta o editie in functie de data:
  • 2009
  • 2011
  • 2012
  • 2013
  • Februarie
  • PROMO

Si tu poti fi... moshociclist!

În perioada 25 noiembrie - 22 decembrie se desfăşoara a V-a ediţie a Campaniei Umanitare Moshocicliştii - Kilometri de zâmbete. Sunteti aşteptati în Cinema Pub Bucuresti cu donaţii constând în jucării, dulciuri, fructe, alimente, cărţi, rechizite sau hăinuţe pentru copii instituţionalizaţi din Bucureşti şi împrejurimi, dar şi pentru copiii care provin din familii cu posibilităţi reduse sau pentru oricare alte cazuri ce necesită asistenţă. Demersul moshociclistilor este motivat de experienţele prin care au trecut până acum, iar vizitele la casele de copii i-au determinat să clădeasca câte o AUTOSTRADĂ DE ZÂMBETE în fiecare an. Există câteva case de copii cu care moshociclistii menţin un contact permanent şi, cum zâmbetele copiilor depind de implicarea tuturor, vă cerem ajutorul VOSTRU.

Tags: Eugen Buruian, radio Lynx, interviu, Alina Uşurelu, concert umanitar, donatie, Trupa Veche, PhenomenOn, motociclete, moshociclist

Despre realizator

De o veselie debordanta, molipsitoare, emoticonul =)) intalnit nu rareori pe chatul Radio Lynx este dovada vie a starii in care sunt adusi ascultatorii. Realizeaza Gradina lu' Buruian, precum si Top 30 Radio Lynx, dar este si "vinovat" de playlist-ul RadioLynx.

Despre emisiune

Fara balarii, cu verzi si uscate, batalii, bombe si inaripate! Cum o minune nu tine decat trei zile, nici noi nu ne intindem mai mult. Si ca sa te relaxezi, facem in felul urmator: tu ne intrebi, iar noi iti raspundem!

Inapoi la emisiuni
4
Voteaza emisiunea: "Gradina lu' Buruian"
Parerea ta despre programele Radio Lynx
Partenerii nostri

Va rugam asteptati. Se incarca ...
Facebook LIVE Chat Minimizeaza