Urmareste-ne pe Twitter!

Adresa Twitter: twitter.com/radio_lynx
Comunica cu noi pe Skype!

Id Skype: wwwradiolynxro
Comunica cu noi pe Yahoo!

Id Messenger: radio.lynx
Dedicatii


Tel: 0372.924.288 (tarif normal)
Acum la Radio Lynx
"Hit Net Station" (00:00 - 14:59)
manele noi
muzica noua

Gradina lu' Buruian

Noul cantec Taxi si Facebook-ul

(12.11.2011)

In urma unui sondaj realizat pe Facebook, trupa Taxi a decis unde au loc urmatoarele concerte. Si ca sa isi tina fanii `in priza`, Dan Teodorescu ne-a spus ca foarte curand va aparea un nou videoclip Taxi, ce a fos filmat deja, la un cantec inca nelansat, inregistrat la HaHaHa Production (Smiley & Co.). Vezi video Tags: Eugen, Buruian, interviu, Radio, Lynx, Dan, Teodorescu, Taxi, concert, sondaj, Facebook, fani, nou, videoclip, cantec, HaHaHa, Production, Smiley

Colectia "Gradina lu' Buruian" by Eugen Buruian

Cauta o editie in functie de data:
  • 2009
  • 2011
  • 2012
  • 2013
  • Februarie
  • PROMO

Noul cantec Taxi si Facebook-ul

In urma unui sondaj realizat pe Facebook, trupa Taxi a decis unde au loc urmatoarele concerte. Si ca sa isi tina fanii `in priza`, Dan Teodorescu ne-a spus ca foarte curand va aparea un nou videoclip Taxi, ce a fos filmat deja, la un cantec inca nelansat, inregistrat la HaHaHa Production (Smiley & Co.).

Tags: Eugen, Buruian, interviu, Radio, Lynx, Dan, Teodorescu, Taxi, concert, sondaj, Facebook, fani, nou, videoclip, cantec, HaHaHa, Production, Smiley
Vezi video

Despre realizator

De o veselie debordanta, molipsitoare, emoticonul =)) intalnit nu rareori pe chatul Radio Lynx este dovada vie a starii in care sunt adusi ascultatorii. Realizeaza Gradina lu' Buruian, precum si Top 30 Radio Lynx, dar este si "vinovat" de playlist-ul RadioLynx.

Despre emisiune

Fara balarii, cu verzi si uscate, batalii, bombe si inaripate! Cum o minune nu tine decat trei zile, nici noi nu ne intindem mai mult. Si ca sa te relaxezi, facem in felul urmator: tu ne intrebi, iar noi iti raspundem!

Inapoi la emisiuni
4
Voteaza emisiunea: "Gradina lu' Buruian"
Parerea ta despre programele Radio Lynx
Partenerii nostri

Va rugam asteptati. Se incarca ...
Facebook LIVE Chat Minimizeaza