Urmareste-ne pe Twitter!

Adresa Twitter: twitter.com/radio_lynx
Comunica cu noi pe Skype!

Id Skype: wwwradiolynxro
Comunica cu noi pe Yahoo!

Id Messenger: radio.lynx
Dedicatii


Tel: 0372.924.288 (tarif normal)
Acum la Radio Lynx
"Hit Net Station" (00:00 - 12:59)
manele noi
muzica noua

Gradina lu' Buruian

mabonaparte by Eglantina

(12.05.2012)

In perioada 21-28 mai 2012, Belfast Pub Târgu Jiu gazduieste expozitia de pictura „mabonaparte” semnata Eglantina. Vernisajul va avea loc marti, 22 mai, orele 19:00, in acelasi loc. Daca pe www.RadioLynx.ro, Eglantina va ofera o serie de emisiuni sub conceptul „Traieste Inalt”, la Târgu Jiu oferta se bazează pe Soulstorming, impuls ca gest creator, o expoziţie de pictură ce are ca laitmotiv femeia in diferite ipostaze. „mabonaparte” cuprinde tablouri in ulei pe panza, aceasta fiind expozitia de debut pentru Eglantina. Vezi video Tags: Radio Lynx, Eugen Buruian, interviu, Eglantina, Târgu Jiu, expozitie, pictura, mabonaparte, Soulstorming, tablou, panza, debut

Colectia "Gradina lu' Buruian" by Eugen Buruian

Cauta o editie in functie de data:
  • 2009
  • 2011
  • 2012
  • 2013
  • Februarie
  • PROMO

mabonaparte by Eglantina

In perioada 21-28 mai 2012, Belfast Pub Târgu Jiu gazduieste expozitia de pictura „mabonaparte” semnata Eglantina. Vernisajul va avea loc marti, 22 mai, orele 19:00, in acelasi loc. Daca pe www.RadioLynx.ro, Eglantina va ofera o serie de emisiuni sub conceptul „Traieste Inalt”, la Târgu Jiu oferta se bazează pe Soulstorming, impuls ca gest creator, o expoziţie de pictură ce are ca laitmotiv femeia in diferite ipostaze. „mabonaparte” cuprinde tablouri in ulei pe panza, aceasta fiind expozitia de debut pentru Eglantina.

Tags: Radio Lynx, Eugen Buruian, interviu, Eglantina, Târgu Jiu, expozitie, pictura, mabonaparte, Soulstorming, tablou, panza, debut
Vezi video

Despre realizator

De o veselie debordanta, molipsitoare, emoticonul =)) intalnit nu rareori pe chatul Radio Lynx este dovada vie a starii in care sunt adusi ascultatorii. Realizeaza Gradina lu' Buruian, precum si Top 30 Radio Lynx, dar este si "vinovat" de playlist-ul RadioLynx.

Despre emisiune

Fara balarii, cu verzi si uscate, batalii, bombe si inaripate! Cum o minune nu tine decat trei zile, nici noi nu ne intindem mai mult. Si ca sa te relaxezi, facem in felul urmator: tu ne intrebi, iar noi iti raspundem!

Inapoi la emisiuni
4
Voteaza emisiunea: "Gradina lu' Buruian"
Parerea ta despre programele Radio Lynx
Partenerii nostri

Va rugam asteptati. Se incarca ...
Facebook LIVE Chat Minimizeaza