Urmareste-ne pe Twitter!

Adresa Twitter: twitter.com/radio_lynx
Comunica cu noi pe Skype!

Id Skype: wwwradiolynxro
Comunica cu noi pe Yahoo!

Id Messenger: radio.lynx
Dedicatii


Tel: 0372.924.288 (tarif normal)
Acum la Radio Lynx
"Hit Net Station" (00:00 - 14:59)
manele noi
muzica noua

Gradina lu' Buruian

Hold Me Tight, duet inedit mama-fiu

(06.04.2012)

Paul Ballo, ca si Phil Collins sau Dave Grohl, a trecut in decurs de cativa ani, de la tobe (The Amsterdams, Kumm, Go To Berlin) si la voce (Trouble Is, Hot Casandra). Intre timp a aparut si primul EP Hot Casandra „Early Nightmares”, un mini-album ce contine si cantecul „Hold Me Tight”, o colaborare de exceptie a lui Paul cu mama sa, soprana Bianca Ionescu. Un interviu mama-fiu, in care aflam inclusiv parerea Biancai Ionescu despre acest duet, ce a fost recent difuzat si la BBC York. Vezi video Tags: Eugen Buruian, radio Lynx, interviu, Paul Ballo, tobosar, The Amsterdams, Kumm, Go To Berlin, Trouble Is, Hot Casandra, EP, Early Nightmares, soprana, Bianca Ionescu, duet, BBC

Colectia "Gradina lu' Buruian" by Eugen Buruian

Cauta o editie in functie de data:
  • 2009
  • 2011
  • 2012
  • 2013
  • Februarie
  • PROMO

Hold Me Tight, duet inedit mama-fiu

Paul Ballo, ca si Phil Collins sau Dave Grohl, a trecut in decurs de cativa ani, de la tobe (The Amsterdams, Kumm, Go To Berlin) si la voce (Trouble Is, Hot Casandra). Intre timp a aparut si primul EP Hot Casandra „Early Nightmares”, un mini-album ce contine si cantecul „Hold Me Tight”, o colaborare de exceptie a lui Paul cu mama sa, soprana Bianca Ionescu. Un interviu mama-fiu, in care aflam inclusiv parerea Biancai Ionescu despre acest duet, ce a fost recent difuzat si la BBC York.

Tags: Eugen Buruian, radio Lynx, interviu, Paul Ballo, tobosar, The Amsterdams, Kumm, Go To Berlin, Trouble Is, Hot Casandra, EP, Early Nightmares, soprana, Bianca Ionescu, duet, BBC
Vezi video

Despre realizator

De o veselie debordanta, molipsitoare, emoticonul =)) intalnit nu rareori pe chatul Radio Lynx este dovada vie a starii in care sunt adusi ascultatorii. Realizeaza Gradina lu' Buruian, precum si Top 30 Radio Lynx, dar este si "vinovat" de playlist-ul RadioLynx.

Despre emisiune

Fara balarii, cu verzi si uscate, batalii, bombe si inaripate! Cum o minune nu tine decat trei zile, nici noi nu ne intindem mai mult. Si ca sa te relaxezi, facem in felul urmator: tu ne intrebi, iar noi iti raspundem!

Inapoi la emisiuni
4
Voteaza emisiunea: "Gradina lu' Buruian"
Parerea ta despre programele Radio Lynx
Partenerii nostri

Va rugam asteptati. Se incarca ...
Facebook LIVE Chat Minimizeaza