Urmareste-ne pe Twitter!

Adresa Twitter: twitter.com/radio_lynx
Comunica cu noi pe Skype!

Id Skype: wwwradiolynxro
Comunica cu noi pe Yahoo!

Id Messenger: radio.lynx
Dedicatii


Tel: 0372.924.288 (tarif normal)
Acum la Radio Lynx
"Hit Net Station" (00:00 - 19:59)
manele noi
muzica noua

Gradina lu' Buruian

Gala BLOGourmet 2011

(20.01.2012)

Este prima data cand un restaurant din Bucuresti premiaza bloggerii culinari. Pana pe 31 ianuarie, se fac inscrieri direct pe www.harbour.ro si intre 1 - 18 februarie, votul marelui public este deschis in acelasi loc. Prima gala BLOGourmet se va desfasura la restaurantul The Harbour, pe 24 februarie, cand se vor anunta si castigatorii. Un eveniment sustinut de Logitech, Bilancia si Bristot. Mai multe amanunte in acest scurt interviu cu Ioana Istrati (The Harbour). Vezi video Tags: eugen, buruian, ioana, istrati, The Harbour, radio, Lynx, interviu, mancare, Gala, BLOGourmet 2011, restaurant, Bucuresti, blogger, culinar

Colectia "Gradina lu' Buruian" by Eugen Buruian

Cauta o editie in functie de data:
  • 2009
  • 2011
  • 2012
  • 2013
  • Februarie
  • PROMO

Gala BLOGourmet 2011

Este prima data cand un restaurant din Bucuresti premiaza bloggerii culinari. Pana pe 31 ianuarie, se fac inscrieri direct pe www.harbour.ro si intre 1 - 18 februarie, votul marelui public este deschis in acelasi loc. Prima gala BLOGourmet se va desfasura la restaurantul The Harbour, pe 24 februarie, cand se vor anunta si castigatorii. Un eveniment sustinut de Logitech, Bilancia si Bristot. Mai multe amanunte in acest scurt interviu cu Ioana Istrati (The Harbour).

Tags: eugen, buruian, ioana, istrati, The Harbour, radio, Lynx, interviu, mancare, Gala, BLOGourmet 2011, restaurant, Bucuresti, blogger, culinar
Vezi video

Despre realizator

De o veselie debordanta, molipsitoare, emoticonul =)) intalnit nu rareori pe chatul Radio Lynx este dovada vie a starii in care sunt adusi ascultatorii. Realizeaza Gradina lu' Buruian, precum si Top 30 Radio Lynx, dar este si "vinovat" de playlist-ul RadioLynx.

Despre emisiune

Fara balarii, cu verzi si uscate, batalii, bombe si inaripate! Cum o minune nu tine decat trei zile, nici noi nu ne intindem mai mult. Si ca sa te relaxezi, facem in felul urmator: tu ne intrebi, iar noi iti raspundem!

Inapoi la emisiuni
4
Voteaza emisiunea: "Gradina lu' Buruian"
Parerea ta despre programele Radio Lynx
Partenerii nostri

Va rugam asteptati. Se incarca ...
Facebook LIVE Chat Minimizeaza