Urmareste-ne pe Twitter!

Adresa Twitter: twitter.com/radio_lynx
Comunica cu noi pe Skype!

Id Skype: wwwradiolynxro
Comunica cu noi pe Yahoo!

Id Messenger: radio.lynx
Dedicatii


Tel: 0372.924.288 (tarif normal)
Acum la Radio Lynx
"Hit Net Station" (00:00 - 19:59)
manele noi
muzica noua

Gradina lu' Buruian

Free Pussy Riot!

(13.10.2012)

Într-o presă românească plină de subiecte derizorii, iată unul care a fost aproape total ignorat, chiar daca e situat dincolo de graniţele noastre: Pussy Riot. Doar daca spunem ca au sustinerea unor nume cunoscute ca Barack Obama, Julian Assange (WikiLeaks), Bryan Adams, Bjork, Peter Gabriel, Genesis, Green Day, Mark Knopfler (ex-Dire Straits), Courtney Love (vaduva lui Kurt Cobain), Madonna, Paul McCartney, Yoko Ono (vaduva lui John Lennon), Red Hot Chili Peppers, Sting, Aung San Suu Kyi (Premiul Nobel pt. Pace 1991) sau Neil Tennant (Pet Shop Boys), precum si multi multi altii, si nu trebuie sa spunem mai mult. Pussy Riot este o formație feministă de punk rock din Rusia, care in februarie 2012 a susținut o reprezentație într-o catedrala din Moscova, motivate de amestecul grosolan al reprezentantilor Bisericii Ortodoxe Ruse in campania electorala a lui Vladimir Putin. În luna martie, 3 dintre membrele grupului au fost arestate, pentru ca in august sa fie condamnate la 2 ani de închisoare. Un subiect foarte controversat, care este incă departe de deznodământ. Vezi video Tags: Eugen Buruian, radio Lynx, Pussy Riot, Moscova, Rusia, Vladimir Putin

Colectia "Gradina lu' Buruian" by Eugen Buruian

Cauta o editie in functie de data:
  • 2009
  • 2011
  • 2012
  • 2013
  • Februarie
  • PROMO

Free Pussy Riot!

Într-o presă românească plină de subiecte derizorii, iată unul care a fost aproape total ignorat, chiar daca e situat dincolo de graniţele noastre: Pussy Riot. Doar daca spunem ca au sustinerea unor nume cunoscute ca Barack Obama, Julian Assange (WikiLeaks), Bryan Adams, Bjork, Peter Gabriel, Genesis, Green Day, Mark Knopfler (ex-Dire Straits), Courtney Love (vaduva lui Kurt Cobain), Madonna, Paul McCartney, Yoko Ono (vaduva lui John Lennon), Red Hot Chili Peppers, Sting, Aung San Suu Kyi (Premiul Nobel pt. Pace 1991) sau Neil Tennant (Pet Shop Boys), precum si multi multi altii, si nu trebuie sa spunem mai mult. Pussy Riot este o formație feministă de punk rock din Rusia, care in februarie 2012 a susținut o reprezentație într-o catedrala din Moscova, motivate de amestecul grosolan al reprezentantilor Bisericii Ortodoxe Ruse in campania electorala a lui Vladimir Putin. În luna martie, 3 dintre membrele grupului au fost arestate, pentru ca in august sa fie condamnate la 2 ani de închisoare. Un subiect foarte controversat, care este incă departe de deznodământ.

Tags: Eugen Buruian, radio Lynx, Pussy Riot, Moscova, Rusia, Vladimir Putin
Vezi video

Despre realizator

De o veselie debordanta, molipsitoare, emoticonul =)) intalnit nu rareori pe chatul Radio Lynx este dovada vie a starii in care sunt adusi ascultatorii. Realizeaza Gradina lu' Buruian, precum si Top 30 Radio Lynx, dar este si "vinovat" de playlist-ul RadioLynx.

Despre emisiune

Fara balarii, cu verzi si uscate, batalii, bombe si inaripate! Cum o minune nu tine decat trei zile, nici noi nu ne intindem mai mult. Si ca sa te relaxezi, facem in felul urmator: tu ne intrebi, iar noi iti raspundem!

Inapoi la emisiuni
4
Voteaza emisiunea: "Gradina lu' Buruian"
Parerea ta despre programele Radio Lynx
Partenerii nostri

Va rugam asteptati. Se incarca ...
Facebook LIVE Chat Minimizeaza