Urmareste-ne pe Twitter!

Adresa Twitter: twitter.com/radio_lynx
Comunica cu noi pe Skype!

Id Skype: wwwradiolynxro
Comunica cu noi pe Yahoo!

Id Messenger: radio.lynx
Dedicatii


Tel: 0372.924.288 (tarif normal)
Acum la Radio Lynx
"Hit Net Station" (00:00 - 14:59)
manele noi
muzica noua

WorkShops

FlairBuilder Story - incredibila poveste a unui fizician somer

(22.02.2011)

O noua editie Workshops cu Bobby Voicu, o noua si incredibila poveste de succes made in Romania: Cristian Pascu (http://www.cristianpascu.ro) e roman, e hatru si e nerabdator sa implineasca 30 de ani. A, si mai e ceva. E parintele Flairbuilder.com - la nivel international, una dintre cele mai bine cotate aplicatii de wireframing. Adica, de creat mock-up-uri, respectiv machete pentru aplicatii si site-uri. O chestie de care au nevoie toti dezvoltatorii seriosi de web si software. ”Terminasem fizica, eram casatorit si castigam trei milioane pe luna. In fiecare dimineata ma duceam, luam Romania Libera si incercuiam anunturile. Pana la urma am imprumutat un calculator si m-am apucat sa fac un magazin online de carti. Nu aveam idee despre programare. Am scris tot site-ul in notepad, pentru ca nu stiam ca se poate si in altceva.” Vezi video

Colectia "WorkShops" by Bobby Voicu

Cauta o editie in functie de data:
 • 2010
 • 2011
 • Februarie
 • Martie
 • Aprilie
 • Internetul de acum 7- 8 ani si cum s-a miscat piata de atunci
 • Cum e sa ai o cifra de afaceri in online de cateva milioane de euro anual
 • S-a lasat de avocatura clasica si s-a orientat spre Internet
 • S-a lasat de avocatura clasica si s-a orientat spre Internet
 • Cum e sa ai o cifra de afaceri in online de cateva milioane de euro anual
 • Internetul de acum 7- 8 ani si cum s-a miscat piata de atunci

FlairBuilder Story - incredibila poveste a unui fizician somer

O noua editie Workshops cu Bobby Voicu, o noua si incredibila poveste de succes made in Romania: Cristian Pascu (http://www.cristianpascu.ro) e roman, e hatru si e nerabdator sa implineasca 30 de ani. A, si mai e ceva. E parintele Flairbuilder.com - la nivel international, una dintre cele mai bine cotate aplicatii de wireframing. Adica, de creat mock-up-uri, respectiv machete pentru aplicatii si site-uri. O chestie de care au nevoie toti dezvoltatorii seriosi de web si software. ”Terminasem fizica, eram casatorit si castigam trei milioane pe luna. In fiecare dimineata ma duceam, luam Romania Libera si incercuiam anunturile. Pana la urma am imprumutat un calculator si m-am apucat sa fac un magazin online de carti. Nu aveam idee despre programare. Am scris tot site-ul in notepad, pentru ca nu stiam ca se poate si in altceva.”

Despre realizator

Ex-community manager Yahoo Romania, Bobby Voicu este unul dintre cei mai experimentati antreprenori online de la noi. Bobby este speaker la conferinte despre comunicare si a facut parte din cele mai mari campanii de promovare facute in social media romanesti. El se mai ocupa si de consultanta pe probleme de comunicare si promovare online si este realizator de emisiuni radio la RadioLynx din 2006. Creator de comunitati si blogger, Bobby continua sa-si impartaseasca experienta cu sfera online din .ro si sa faca experimente alaturi de oamenii interesati de business online.

Despre emisiune

Experienta spune ca cel mai bine inveti testand si din greseli. Workshops este emisiunea in care, impreuna cu Bobby Voicu, poti afla rezultatele celor care au experimentat si, mai mult decat atat, poti experimenta chiar tu diferite lucruri pe internet: de la campanii de promovare pentru un blog, la campanii de promovare pentru grupuri sau pagini de Facebook, de la affiliate marketing la advertising direct, orice ascultator poate incerca aceiasi pasi. Tot ce trebuie sa faci e sa fii online, pe radiolynx.ro.

Inapoi la emisiuni
1
Voteaza emisiunea: "WorkShops"
Parerea ta despre programele Radio Lynx
Partenerii nostri

Va rugam asteptati. Se incarca ...
Facebook LIVE Chat Minimizeaza