Urmareste-ne pe Twitter!

Adresa Twitter: twitter.com/radio_lynx
Comunica cu noi pe Skype!

Id Skype: wwwradiolynxro
Comunica cu noi pe Yahoo!

Id Messenger: radio.lynx
Dedicatii


Tel: 0372.924.288 (tarif normal)
Acum la Radio Lynx
"Hit Net Station" (00:00 - 19:59)
manele noi
muzica noua

Gradina lu' Buruian

Dupa Jamiroquai, turneu in 15 orase: Moonlight Breakfast

(17.12.2011)

Dupa o experienta relevanta cu Sport Sangeros 3, Omul Cu Sobolani sau Mandinga, Bazooka a gasit formula prin care, la foarte scurt timp a cantat cu Moonlight Breakfast in deschiderea unui concert foarte important - concertul Jamiroquai din aceasta vara, de la Mamaia. O `afacere reusita de familie`, unde imparte sarcinile muzicale cu Christie (solista vocala) si ceilalti doi colegi Băţ si Prinţu, cu care va porni, din ianuarie, intr-un turneu prin 15 orase, printre care si Bucuresti, cand vor promova si Shout, piesa ce va fi inclusa pe albumul omonim. Vezi video Tags: Radio, Lynx, Eugen, Buruian, interviu, Sport, Sangeros,3,Omul, Cu, Sobolani, Mandinga, Bazooka, Moonlight, Breakfast, concert, Jamiroquai, Mamaia, Christie, Băţ,Prinţu, turneu, Shout, album

Colectia "Gradina lu' Buruian" by Eugen Buruian

Cauta o editie in functie de data:
  • 2009
  • 2011
  • 2012
  • 2013
  • Februarie
  • PROMO

Dupa Jamiroquai, turneu in 15 orase: Moonlight Breakfast

Dupa o experienta relevanta cu Sport Sangeros 3, Omul Cu Sobolani sau Mandinga, Bazooka a gasit formula prin care, la foarte scurt timp a cantat cu Moonlight Breakfast in deschiderea unui concert foarte important - concertul Jamiroquai din aceasta vara, de la Mamaia. O `afacere reusita de familie`, unde imparte sarcinile muzicale cu Christie (solista vocala) si ceilalti doi colegi Băţ si Prinţu, cu care va porni, din ianuarie, intr-un turneu prin 15 orase, printre care si Bucuresti, cand vor promova si Shout, piesa ce va fi inclusa pe albumul omonim.

Tags: Radio, Lynx, Eugen, Buruian, interviu, Sport, Sangeros,3,Omul, Cu, Sobolani, Mandinga, Bazooka, Moonlight, Breakfast, concert, Jamiroquai, Mamaia, Christie, Băţ,Prinţu, turneu, Shout, album
Vezi video

Despre realizator

De o veselie debordanta, molipsitoare, emoticonul =)) intalnit nu rareori pe chatul Radio Lynx este dovada vie a starii in care sunt adusi ascultatorii. Realizeaza Gradina lu' Buruian, precum si Top 30 Radio Lynx, dar este si "vinovat" de playlist-ul RadioLynx.

Despre emisiune

Fara balarii, cu verzi si uscate, batalii, bombe si inaripate! Cum o minune nu tine decat trei zile, nici noi nu ne intindem mai mult. Si ca sa te relaxezi, facem in felul urmator: tu ne intrebi, iar noi iti raspundem!

Inapoi la emisiuni
4
Voteaza emisiunea: "Gradina lu' Buruian"
Parerea ta despre programele Radio Lynx
Partenerii nostri

Va rugam asteptati. Se incarca ...
Facebook LIVE Chat Minimizeaza