Urmareste-ne pe Twitter!

Adresa Twitter: twitter.com/radio_lynx
Comunica cu noi pe Skype!

Id Skype: wwwradiolynxro
Comunica cu noi pe Yahoo!

Id Messenger: radio.lynx
Dedicatii


Tel: 0372.924.288 (tarif normal)
Acum la Radio Lynx
"Hit Net Station" (00:00 - 19:59)
manele noi
muzica noua

Gradina lu' Buruian

Comana Bike Fest | 19 mai 2012

(07.04.2012)

Sambata, 19 mai 2012, TeamXpert si Asociatia “Tabere cu suflet” va invita la Comana Bike Fest, un concurs de mountain biking ajuns la a IV-a editie, concurs ce are loc primavara si toamna in Parcul Natural Comana, de langa Bucuresti! Care este istoria acestei competitii, cum a fost in editiile precedente, ce implica organizarea unui asemenea concurs si mai ales cum se poate participa, am aflat de la Radu Savin (Tabere cu suflet). Vezi video Tags: eugen buruian, radio Lynx, interviu, TeamXpert, Comana, Bike Fest, concurs, mountain biking, participare, Radu Savin

Colectia "Gradina lu' Buruian" by Eugen Buruian

Cauta o editie in functie de data:
  • 2009
  • 2011
  • 2012
  • 2013
  • Februarie
  • PROMO

Comana Bike Fest | 19 mai 2012

Sambata, 19 mai 2012, TeamXpert si Asociatia “Tabere cu suflet” va invita la Comana Bike Fest, un concurs de mountain biking ajuns la a IV-a editie, concurs ce are loc primavara si toamna in Parcul Natural Comana, de langa Bucuresti! Care este istoria acestei competitii, cum a fost in editiile precedente, ce implica organizarea unui asemenea concurs si mai ales cum se poate participa, am aflat de la Radu Savin (Tabere cu suflet).

Tags: eugen buruian, radio Lynx, interviu, TeamXpert, Comana, Bike Fest, concurs, mountain biking, participare, Radu Savin
Vezi video

Despre realizator

De o veselie debordanta, molipsitoare, emoticonul =)) intalnit nu rareori pe chatul Radio Lynx este dovada vie a starii in care sunt adusi ascultatorii. Realizeaza Gradina lu' Buruian, precum si Top 30 Radio Lynx, dar este si "vinovat" de playlist-ul RadioLynx.

Despre emisiune

Fara balarii, cu verzi si uscate, batalii, bombe si inaripate! Cum o minune nu tine decat trei zile, nici noi nu ne intindem mai mult. Si ca sa te relaxezi, facem in felul urmator: tu ne intrebi, iar noi iti raspundem!

Inapoi la emisiuni
4
Voteaza emisiunea: "Gradina lu' Buruian"
Parerea ta despre programele Radio Lynx
Partenerii nostri

Va rugam asteptati. Se incarca ...
Facebook LIVE Chat Minimizeaza