Urmareste-ne pe Twitter!

Adresa Twitter: twitter.com/radio_lynx
Comunica cu noi pe Skype!

Id Skype: wwwradiolynxro
Comunica cu noi pe Yahoo!

Id Messenger: radio.lynx
Dedicatii


Tel: 0372.924.288 (tarif normal)
Acum la Radio Lynx
"Hit Net Station" (00:00 - 14:59)
manele noi
muzica noua

Ai Draci?

Cele mai bizare ritualuri de imperechere

(16.07.2011)

Te-ai gandit vreodata cum fac animalele sex? Unele specii au cele mai bizare & surprinzatoare ritualuri de imperechere. Vezi video

Colectia "Ai Draci?" by Alexandru Razvan Nica

Cauta o editie in functie de data:
 • 2010
 • 2011
 • Ianuarie
 • Februarie
 • Martie
 • Aprilie
 • Mai
 • Iunie
 • Iulie
 • Si bogatii plang cateodata
 • Cele mai bizare ritualuri de imperechere
 • Deochiul

Cele mai bizare ritualuri de imperechere

Te-ai gandit vreodata cum fac animalele sex? Unele specii au cele mai bizare & surprinzatoare ritualuri de imperechere.

Despre realizator

Specialistul nostru in exorcizari: RAZVAN Nica, aka Dr. Net , consulta fara programare, fara carnet de sanatate, fara adeverinta de salariu si FARA SPAGA, toate cazurile disperate de AI DRACI!!!

Despre emisiune

Intr-o societate in care avem de toate, de la moftangii pana la policalificati si de la asistente TV recordmane la silicoane pana la politicieni ratati, iar romanul de rand sta cu valiza facuta in asteptarea vizei spre ORIUNDE, s-ar putea crede ca lipsurile ne domina viata de zi cu zi. CORECT! Cu o singura exceptie! Un grup de cercetatori britanici a descoperit, in urma unor studii de data recenta, ca locuitorii spatiului carpato-danubiano-pontic au dezvoltat, ca reactie de adaptare la mediul specific, o glanda unicat in sistemul fiziologic al speciei. Glanda, denumita popular “A BAZDACULUI”, este responsabila cu secretia DRACILOR in organismul natiei. Echipe mixte de soboare de preoti, ministri de interne, politologi, finantisti, moguli si parlamentari au executat slujbe si molifte, arestari, reduceri salariale, proiecte legislative, sponzorizari si sondaje de opinie - dar, toate acestea, IN VAN! Analizand situatia interna disperata si efectele acesteia asupra demersurilor Romaniei de aderare la spatiul Schengen, serviciile secrete au oprit ultimele trenuri cu destinatia Franta, Canada si Marea Britanie, intesate cu medici si asistente mai ceva decat cu moldoveni spre Bucuresti, pe vremea secetei, si, sub inaltul patronaj al Guvernului, au trecut la un program de operatii chirurgicale de urgenta in masa, pentru extirparea glandei buclucase in randul populatiei de la orase si sate. Nici un rezultat! Romanul, in continuare, ARE DRACI! Din fericire, orice problema are rezolvare! Daca observi si tu ca AI DRACI, trateaza-te obligatoriu la clinica noastra online: www.radiolynx.ro, in fiecare sambata. Specialistul nostru in exorcizari, RAZVAN, consulta fara programare, fara carnet de sanatate, fara adeverinta de salariu si FARA SPAGA, toate cazurile disperate de AI DRACI !!!

Inapoi la emisiuni
1
Voteaza emisiunea: "Ai Draci?"
Parerea ta despre programele Radio Lynx
Partenerii nostri

Va rugam asteptati. Se incarca ...
Facebook LIVE Chat Minimizeaza