Urmareste-ne pe Twitter!

Adresa Twitter: twitter.com/radio_lynx
Comunica cu noi pe Skype!

Id Skype: wwwradiolynxro
Comunica cu noi pe Yahoo!

Id Messenger: radio.lynx
Dedicatii


Tel: 0372.924.288 (tarif normal)
Acum la Radio Lynx
"Hit Net Station" (00:00 - 19:59)
manele noi
muzica noua

Gradina lu' Buruian

BINARY 2012 - editia 10

(02.11.2012)

Un eveniment special si de amploare, dedicat inovarii şi sectorului de afaceri, are loc între 7 si 9 noiembrie, la Biblioteca Naţională a României (centrul Capitalei). Asociaţia Română pentru Industria Electronică şi Software (ARIES) este direct implicata in aceasta cea de-a X-a ediţie a Târgului de IT, software (programe de calculator) si electronică - BINARY 2012. Timp de 3 zile, firmele IT se vor întâlni cu organizatii/firme din toate domeniile, în cadrul expoziţiilor, conferinţelor si sesiunilor de matchmaking (întâlniri cu firmele expozante). Intrarea la acest eveniment e gratuita, dar este necesara inscrierea in prealabil pe site-ul binary.aries.ro. Mai multe amanunte in acest interviu realizat cu Mariana Duma, vicepresedinte marketing ARIES. Vezi video Tags: Eugen Buruian, radio Lynx, interviu, afaceri, Asociaţia Română, Industria, Electronică, Software, ARIES, X, târg, IT, 2012, firme, expoziţie, conferinţa, sesiune, matchmaking, întâlniri, binary.aries.ro, BINARY, Mariana Duma, vicepresedinte

Colectia "Gradina lu' Buruian" by Eugen Buruian

Cauta o editie in functie de data:
  • 2009
  • 2011
  • 2012
  • 2013
  • Februarie
  • PROMO

BINARY 2012 - editia 10

Un eveniment special si de amploare, dedicat inovarii şi sectorului de afaceri, are loc între 7 si 9 noiembrie, la Biblioteca Naţională a României (centrul Capitalei). Asociaţia Română pentru Industria Electronică şi Software (ARIES) este direct implicata in aceasta cea de-a X-a ediţie a Târgului de IT, software (programe de calculator) si electronică - BINARY 2012. Timp de 3 zile, firmele IT se vor întâlni cu organizatii/firme din toate domeniile, în cadrul expoziţiilor, conferinţelor si sesiunilor de matchmaking (întâlniri cu firmele expozante). Intrarea la acest eveniment e gratuita, dar este necesara inscrierea in prealabil pe site-ul binary.aries.ro. Mai multe amanunte in acest interviu realizat cu Mariana Duma, vicepresedinte marketing ARIES.

Tags: Eugen Buruian, radio Lynx, interviu, afaceri, Asociaţia Română, Industria, Electronică, Software, ARIES, X, târg, IT, 2012, firme, expoziţie, conferinţa, sesiune, matchmaking, întâlniri, binary.aries.ro, BINARY, Mariana Duma, vicepresedinte
Vezi video

Despre realizator

De o veselie debordanta, molipsitoare, emoticonul =)) intalnit nu rareori pe chatul Radio Lynx este dovada vie a starii in care sunt adusi ascultatorii. Realizeaza Gradina lu' Buruian, precum si Top 30 Radio Lynx, dar este si "vinovat" de playlist-ul RadioLynx.

Despre emisiune

Fara balarii, cu verzi si uscate, batalii, bombe si inaripate! Cum o minune nu tine decat trei zile, nici noi nu ne intindem mai mult. Si ca sa te relaxezi, facem in felul urmator: tu ne intrebi, iar noi iti raspundem!

Inapoi la emisiuni
4
Voteaza emisiunea: "Gradina lu' Buruian"
Parerea ta despre programele Radio Lynx
Partenerii nostri

Va rugam asteptati. Se incarca ...
Facebook LIVE Chat Minimizeaza